Ajankohtaista

100 laulua Suomesta virittää itsenäisyyspäivän juhlaan

16.10.17

100 laulua Suomesta -kirjan (Kirjapaja) laulut kertovat suomalaisuudesta ja Suomesta, sen sadasta itsenäisyyden vuodesta. Juhlavuoden laulukirja tarjoaa näkökulmia moniääniseen, monikieliseen ja moniarvoiseen maahan, jossa on aina osattu pukea tuntoja musiikin kielelle.  

Lauluvalikoimassa ovat niin Jean Sibeliuksen Finlandia-hymni kuin Pasi Heinosen Poika (saunoo) sekä Unto Monosen Satumaa ja Rauli Badding Somerjoen Paratiisi. Joukossa on myös yksi uusi laulu, Jussi Chydeniuksen säveltämä Suomenmaa Aleksis Kiven tekstiin. Lauluihin on selkeät nuotit ja sointumerkit.

Laulukirja on tilattavissa täältä.

Kokoelman teemoja ovat mm. monikulttuurisuus, ihmissuhteet, välittäminen, perhe, luonto, kansanlaulut, harrastukset, kieli, historia, juhlat ja kansallistunto. Näistä teemoista syntyivät kirjan alaotsikot: Suomalaisena, Sisu, Juhla, Suomi ennen, Suomi nyt, Hyvä Suomi!, Hitit ja Leirinuotiolla.

 

"Kokoelman tavoite on kannustaa yhdessä laulamiseen ja ylisukupolvisiin kohtaamisiin", sanotaan esipuheessa. "100 laulua Suomesta -kokoelman juuret ovat Itsenäisyyden juhlavuoden lastenrahaston säätiön (ITLAn) syntymäpäivälahjassa 100-vuotiaan Suomen yläkoululaisille." Kirjan lauluja on jo laulettu pitkin vuotta 2017 niin yläkouluissa kuin mm. Linnanmäen yhteislaulutilaisuuksissa.

Laulut on valittu yhdessä Konserttikeskuksen kanssa. Niitä valitsemassa ovat olleet musiikinopettajat Reijo Karvonen, Esa-Markku Juutilainen, Erja Kosonen, Hanna Akkanen, Perttu Leskinen, Nike Lönnqvist, Marina Lindholm, Timo Lehtovaara ja Terhi Lehtovaara sekä opettajat Lea Kalenius ja Marko Roininen.

100 laulua Suomesta. Kirjapaja 2017. 176 s. Kl 78.31 Isbn 9789522887764. Ovh. 38,00


Syötävät sävelet palkittiin Turun kirjamessuilla

09.10.17

Susanna Välimäen Syötävät sävelet palkittiin kunniamaininnalla Turun kirjamessujen yhteydessä.

"Kirja à la Carte -palkinto jaetaan sääntöjensä mukaisesti kaunokirjalliselle teokselle. Tänä vuonna raatia kuitenkin ihastutti tavattomasti myös yksi ruokaa käsittelevä tietokirja, joka tietoviisaasti, etten sanoisi oppineesti, hauskasti ja huomattavalla kulinaarisella osaavuudellaan näyttää, miten tärkeää roolia ruoka – ja toisinaan juomakin – on näytellyt musiikin historian suurten nerojen elämässä ja heidän luomistyönsä polttoaineena ja kiihokkeena.

Tätä kirjaa lukiessa – ja sen taustalla olevia radio- ja tv-sarjoja seuratessa – paitsi viisastuu ja viihtyy, löytää hyvin viitoitetun tien sekä keittiön että musiikin maailmoihin. Vaikkapa laittamaan risotto alla milanesea Verdin tapaan Aidan upeitten aarioitten soidessa taustalla. Tästä viehtyneenä raati päätti antaa kunniamaininnan Susanna Välimäelle ja hänen kirjalleen Syötävät sävelet."

Kuvia ja uutisesta lisää täällä.


Katolisempi kuin luulit VKK-finaalissa

09.10.17

Vuoden kristillinen kirja -finalistivalinnat esiteltiin Turun kirjamessuilla. Emil Antonin Katolisempi kuin luulit - Aikamatkoja Suomen historiaan on yksi kuudesta finalistista. Voittaja ilmoitetaan Helsigin kirjamessuilla. Yleisö voi äänestää omaa suosikkiaan täällä.

Voittajakirjan valitsee tänä vuonna lastenpsykiatrian erikoislääkäri, lääketieteen tohtori Jari Sinkkonen.


Tuula Vainikainen Huomenta Suomessa

03.10.17

Tuula Vainikaisen Miksi aina väsyttää? -kirjasta keskusteltiin Huomenta Suomessa 3.8. klo 8 uutisten jälkeen. Aihe oli esillä my6ös Yle Puheen Nosto-ohjelmassa ja Yle uutisten nettisivuilla.


Kirjapaja ja Lasten Keskus Turun kirjamessuilla

29.09.17

PERJANTAI 6.10.

Tieto perjantaina 6.10. klo 10.20-10.40Mitä sä rageet? - Lapsen ja nuoren tunnetaitojen tukeminen. Tunnetaidot ovat elämäntaitoja, joita voidaan harjoitella ja oppia. Niiden kehittymistä voidaan tukea varhaisesta iästä murrosikään erilaisilla lähestymistavoilla ja lasta kuunnellen. Kasvattajan käsikirja antaa tunnetaitojen tukemiseen käytännönläheisiä esimerkkejä.  (Lasten Keskus) Esiintyjä: tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja sekä taideterapiaohjaaja Anne-Mari Jääskinen. Haastattelija: Anna-Reetta Sipilä

Tieto perjantaina 6.10. klo 10.40-11.00Miksi aina väsyttää?- Irti uupumuksen noidankehästä" Mitä tehdä kun unikaan ei virkistä? Kirja tarjoaa asiantuntijatietoa väsymyksen moni-ilmeisyydestä ja huonounisuuden syistä. Mukana on myös väsymyksestä kärsineiden kokemuksia ja kertomuksia omasta selviytymisestä sekä runsaasti konkreettisia neuvoja väsymyksen selättämiseksi. (Kirjapaja) Esiintyjä: tietokirjailija ja tiedottaja Tuula Vainikainen. Haastattelija: Liisa Koivula

Kallas perjantaina klo 10.40-11.00Ikäisekseen hyvin säilynyt - Satavuotiaan Suomen runoja. Sadassa vuodessa suomalaiset ovat tehneet huikean aikamatkan, jonka vaiheita ovat seuranneet myös runoilijat. Teos sisältää yhden runon jokaiselta itsenäisyyden ajan vuodelta. (Kirjapaja) Esiintyjät: Tuula Korolainen ja Riitta Tulusto

Kallas perjantaina klo 11.00-11.20
Leijona se venytteli - 100 vuotta suomalaista lastenrunoutta. Lastenrunokokoelma tarjoilee runohelmiä itsenäisyyden ensivuosista nykypäivään. Oppaana aikamatkalla toimii Maija Hurmeen luoma viisas, sydämellinen ja notkea leijona. Runot kertovat mm. lasten leikeistä, perheestä, suomalaisuudesta ja luonnosta. (Lasten Keskus) Esiintyjät: Tuula Korolainen ja Riitta Tulusto.

Tieto perjantaina 6.10. klo 11.00-11.20
Nöyryytys - Arvokkuuden kokemuksen menettämisestä ja uudelleen löytämisestä. Nöyryyttävät kokemukset ovat psykofyysisiä traumoja, jotka paranevat hitaasti. Ne vaikuttavat yksilöihin ja laajemmin myös kokonaisiin kansakuntiin. Miten nöyryytykset vahingoittavat ihmisen mieltä? Miten uusien nöyryytysten pelko kahlitsee ihmistä? (Kirjapaja) Esiintyjä: psykiatrian erikoislääkäri ja tietokirjailija Juhani Mattila. Haastattelija: Tuula Vainikainen

Lastenlava perjantaina 6.10. klo 12:30-13:00Leijona se venytteli - 100 vuotta suomalaista lastenrunoutta. (Lasten Keskus) Esiintyjät: Tuula Korolainen ja Riitta Tulusto.

Fiore perjantaina 6.10. klo 13.20-13.40Onks noloo? - Leirikoulussa. Elämä kuudesluokkalaisena on täynnä noloja tilanteita. Joskus pienikin moka tuntuu maailmanlopulta. Varmin paikka ajautua nolouksiin on tietenkin leirikoulu! Päähenkilö Petja joutuu tilanteisiin, joissa puna nousee välillä myös lukijan poskille. Esiintyjät: Ronja Salmi ja Jami Nurminen. Haastattelija: Anna-Reetta Sipilä

Kallas perjantaina 6.10. klo 15.40-16.30Kotimaisen lastenkirjan realismi ja taivutettu todellisuus. Esiintyjät: Johanna Hulkko (Karisto Oy), Taru Viinikainen (WSOY), Siri Kolu (Otava) ja Tittamari Marttinen (Lasten Keskus).

Lastenlava perjantaina 6.10. 17:00-17:30 A sanoi Agricola. Esiintyjät: Tytti Issakainen ja Kaisa Häkkinen. Lastenkirjassa hypätään ajassa viisisataa vuotta taaksepäin: Kristian on juuri saanut isältään aapisen, jonka on kirjoittanut hänen isänsä Mikael Agricola. Miten Suomessa elettiin ja millaista kieltä puhuttiin Suomen kirjakielen "isän" Mikael Agricolan aikana? Oletko valmis aikaloikkaan?

Kallas perjantaina 6.10. klo 17.10-17.30 Minun Italiani & Kaikki Italiani. Äänessä ovat suomalaiset, joilla on erityinen suhde tähän suurenmoiseen maahan. Markku Kaskela ja Tomi Kontio: "Minun Italiani" (Avain / BTJ Finland Oy) ja Liisa Väisänen: "Kaikki Italiani - Matkalla maassa josta on moneksi" (Kirjapaja). Esiintyjät: Markku Kaskela, Tomi Kontio ja Liisa Väisänen.

Perjantaina 6.10.2017 klo 20.30-01.30 Turun Tuomiokirkossa SANAA KUULEMASSA Itämaan muisti - Turun tuomiokirkon tarinoita Ruotsin vallan aikaan. (Kirjapaja) Esiintyjänä Timo Niitemaa

LAUANTAI 7.10.

Tieto lauantaina 7.10. klo 16.20-16.40 Itämaan muisti - Turun tuomiokirkon tarinoita Ruotsin vallan aikaan. Turun tuomiokirkko rakennettiin 1200-luvulla läntisen kirkon etuvartioksi, Ruotsin Itämaan katedraaliksi. Lukuisat rakennuksen yksityiskohdat, säilyneet esineet, taideteokset ym. kertovat vuosisataisista tapahtumista. (Kirjapaja) Esiintyjä: tiedetoimittaja ja tietokirjailija Timo Niitemaa. Haastattelija: Harri Raitis

SUNNUNTAI 8.10.

Jukola sunnuntaina 8.10. klo 10.40-11.00
Armollista menoa. Luterilaisuus - tiukkaa puurtamista ja hymytöntä ikävänpitoa? Lutheriin perehtyneen Maija P:n aforismit ravistelevat pölyt merkkivuoden sankarin yltä ja kutsuvat levollisempaan ja armollisempaan elämänmenoon. (Kirjapaja). Esiintyjät: Maija Paavilainen. Haastattelija: Miia Nuutila

Tieto sunnuntai 8.10. klo 14.00-14.20

Saa jännittää - Jännittäminen voimavarana" Teos avaa sosiaalisiin tilanteisiin ja esillä olemiseen liittyvän jännittämisen syitä ja seurauksia. Se tarjoaa keinoja, joilla omaan ja toisten jännittämiseen voi oppia suhtautumaan armollisemmin, tapoja, joilla jännittämisen kokemus lievittyy ja kääntyy voimavaraksi. (Kirjapaja). Esiintyjä: psykologi ja psykoterapeutti Minna Martin. Haastattelija: Tuula Vainikainen.

Katriina Järvinen mukana Vapaa-ajattelijoiden  uskontokeskustelussa. su 8.10. klo 15-16.30.

Tieto sunnuntaina 8.10. klo 16.20-16.40
Voittajien varjot - Havaintoja epätasa-arvoisten tasavallasta. Suomi juhlii satavuotista taivaltaan ja menestystään hyvinvointivaltiona. Yhteiskunnan notkelmissa elää kuitenkin kasvava joukko ihmisiä, jotka eivät voi niin hyvin. Teos on matka suomalaisen yhteiskunnan ihanteisiin ja kipukohtiin, pohdinnassa on niin hyvä- kuin huono-osaisuus. (Kirjapaja). Esiintyjä: toimittaja Asta Leppä. Haastattelija: Elina Teerijoki


28.09.17 Miksi aina väsyttää? -kirjan julkistamistilaisuus ma 2.10. Pienessä Kirjapuodissa
26.09.17 Asta Leppä Kansallisteatterin Lavaklubilla 26.9. klo 19
19.09.17 Minna Martin Ylen aamu-tv:ssä
11.09.17 Tommy Hellsten Kasvotusten-kiertueen päätöstilaisuudet viikolla 37
07.09.17 Satu Jyväkorpi Huomenta Suomessa 7.9.
04.09.17 Tilaisuus kuulla Pirkko Siltalaa Töölön kirjastossa ti 12.9.
29.08.17 Soiva metsä -kirjan cd:lle platinalevy yli 20 000 kpl:een myynnistä
29.08.17 Asta Leppä mukana ke 30.8. tietokirjojen suurtapahtumassa tietokirja.fi
18.08.17 Kirjailijamme Tommy Hellsten Kesäterassi-ohjelmassa
17.08.17 Lapsi ja ero -kirja tarjoaa eväitä lapsen tukemiseen erotilanteessa
16.08.17 Minna Martin esittelee uutuusteostaan Turun Taiteiden yössä
16.08.17 Emil Anton Turun musiikkijuhlien vieraana Taiteiden yössä 17.8.
14.08.17 Heli Pruuki ja Jari Sinkkonen vieraana aamutelkkareissa ti 15.8.
19.06.17 Kirjailijamme Anne-Mari Jääskinen Huomenta Suomessa
17.05.17 Kirjallinen aamuklubi Turun Kirkkopäivillä la 20.5.
27.04.17 Katriina Järvinen Vallilan kirjaston vieraana 3.5. klo 18
24.04.17 Jari Ehrnroothin Hyvintoimintayhteiskunta on ilmestynyt viroksi
09.04.17 Punni-kirjallisuuspalkinto Elina Hirvosen ja Ville Tietäväisen Näkymätön-kuvakirjalle
09.04.17 A sanoi Agricola -kuvakirja ilmestynyt
29.03.17 Syö hyvin, voi paremmin -kirjan sisältöä uutisoitu laajalti
24.03.17 A sanoi Agricola -kirja ilmestyy Turun Agricola-viikolla
21.03.17 Kirjauutuudet ja Nuori 2017 Tampere-talossa 27.-29.3.
15.03.17 Uusi Onks noloo? -kirja julkistetaan 31.3. Kampin Suomalaisessa
10.03.17 Katriina Järvinen ja Juhani Mattila Töölön kirjastossa 4.4.
02.03.17 Dada-kissa ja Populuksen popcornit on Lasten lukuvarkaus 2017 finaalikirja
27.02.17 Emil Antonin kanssa tutustumismatkalle Turkuun
23.02.17 Sata vuotiaan Suomen runoja Töölön kirjastossa 6.3. klo 18
26.01.17 Ensimmäinen Pieni on suurin -lehti on ilmestynyt
18.01.17 Itsenäisyyden juhlavuoden lahja Suomen yläkouluille
17.01.17 Kaikki Italiani -kirja ilmestyi matkailumessujen kynnyksellä
15.01.17 Kirjalla kuntoon! -teemaviikko 23.-29.1.2017
12.12.16 Emeliina ja laulavan koiran tapaus Runeberg Junior -ehdokas
05.12.16 Nimitysuutisia
21.11.16 Kirkon kalenteri täyttää 60/70 vuotta: Uuden tutkimuksen ilta 12.12. klo 17 Tieteiden talolla
11.11.16 Laura Kolbe Yle Puheessa, aiheena uusin kirja Nykyajan nainen
10.11.16 Jukka Itkonen ja Näistä levyistä en luovu
07.11.16 Syntymälahjana Suomi -teoksesta Yle Radio Suomen Ajantasassa
04.11.16 Rekola-seminaari Espoossa pyhäinpäivänä
03.11.16 Tommy Hellsten Inhimillisessä tekijässä
02.11.16 Björn Vikström vierailee Efter nio -ohjelmassa to 3.11.
02.11.16 Katri Kirkkopellon Piki on lastenkirjallisuuden Finlandia-palkinto-ehdokas
26.10.16 Laura Kolbe Efter Nio -ohjelmassa to 27.10.
12.10.16 Reijo Laatikaiselle Ravitsemusteko 2016
12.10.16 Elina Hirvonen ja Ville Tietäväinen NIDE-kirjakaupassa
12.10.16 Kirjailija Jaakko Heinimäestä Kirkko & Kaupunki -lehden päätoimittaja
04.10.16 Vuoden kristillinen kirja -ehdokkaat on valittu
03.10.16 Helsingin kirjamessuilla 2016
29.09.16 Johanna Korhonen ja Mikä niitä riivaa? Yle Puheessa ja Pressiklubissa
26.09.16 Karoliina Pertamon Olga Orava -kuvitus toi voiton kirjastobussien missikisassa
20.09.16 Kirjailijoitamme Turun kirjamessuilla 2016
19.09.16 Tuula Vainikainen Turun Pienessä kirjapuodissa to 22.9. klo 17.30
19.09.16 Johanna Korhonen aamu-tv:ssä
01.09.16 Teemu Laajasalon vieraina Jaakko Heinimäki ja Kaisa Kariranta pe klo 16-17
30.08.16 PIKI-toimintamalli: kiusaamista voidaan ehkäistä pienten lasten keskuudessa
29.08.16 Mari Moilanen ja satokauden ruokalahjavinkit. Yle Puhe, ma 29.8. klo 16.03
29.08.16 Vauvamuskari-konsertti Vanhassa Kirkossa su 4.3. klo 15
24.08.16 Laura Honkasalo uutuuskirjastaan Yle Puheen ohjelmassa 24.8. klo 16
18.08.16 Katri Kirkkopellon Molli on Helmet-palkintoehdokkaana
17.08.16 Jukka Itkosta Töölön kirjaston avajaisissa la 20.8. klo 14.30
08.07.16 Tähtifantasia-palkinto 2015 Shaun Tanin teokselle Etäisten esikaupunkien asioita
29.06.16 Jaakko Heinimäki puhuu tietokirjailijuudesta Vammalan Vanhan kirjallisuuden päivillä
20.06.16 Tommy Hellstenin seurassa - Savoy-teatterissa 3.9.2016
14.06.16 Pepi Reinikainen Studio 55:ssa
27.05.16 Hortoilua Efter nio -ohjelmassa ma 30.5.
19.05.16 Ykkösaamussa luterilaisuudesta reformaation juhlavuoden alla
10.05.16 Hortakouluttaja Raija Kivimetsä aamu-tv:ssä
14.04.16 Mirja Sinkkonen Studio 55:ssä
05.04.16 Minna Martin ja Tuula Vainikainen Raision kirjatapahtumassa
31.03.16 Tommy Hellsten Efter Nio -ohjelman vieraana 4.4. #Tähänolentullut
31.03.16 Naisen 9 työelämää radiossa, tv:ssä
30.03.16 Pia Lindroos ja Päivi Lipponen Akateemisessa kirjakaupassa la 2.4. klo 13
30.03.16 Riitta Tulusto ja Peilistä katsoo perhe Yle Puheessa
02.03.16 Jukka Itkosen Sirkusjuna saapuu valittiin finaaliin
02.03.16 Hannu-Pekka Björkman vieraana Kallion kirkossa to 3.3. klo 13
23.02.16 Paula Moilanen Munkkiniemen kirjastossa 4.3. klo 12
15.02.16 Juice Leskisen lauluista Kallion kirkossa to 18.2. klo 13
15.02.16 Engel-palkinto Liisa Väisäselle!
04.02.16 Tommy Hellsten: Tähän olen tullut 9.2. klo 16 Tieteiden talossa (huom. uusi paikka)
29.01.16 Edukustannus esittelee uutuuksia Educa-messuilla 29.-30.1.
22.01.16 Soiva metsä -kirjan cd kilpailee Emma-palkinnosta
20.01.16 Perhehoitaja Stiina Hänninen kertoo sijaisvanhemmuudestaan
13.01.16 Alister McGrath pääpuhuja Areiopagin seminaarissa 14.-15.1.
11.01.16 Lastenmaa-lehti Lasten Keskuksen julkaisuksi
07.01.16 Kirjailijamme professori Heikki Räisänen (1941–2015)
18.12.15 Laulavat lenkkitossut on Vuoden urheilukirja 2015 -finalisti!
30.11.15 Reetta Meriläinen vierailee Tapiolan kirjastossa
27.11.15 Tuula Korolainen, Riitta Tulusto ja Maija Hurme saivat tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon
26.11.15 Paula Moilaselle Tietopöllö-palkinto
09.11.15 Lennokas julkistamisjuhla Aleksanterinteatterissa 7.11. klo 13
03.11.15 Jukka Itkosen urheilurunoja Isien ja lasten lauantaissa 7.11. 2015 Sellon kirjastossa
05.10.15 Häpeästä hyväksyntään ja Irlantilainen päiväkirja VKK 2015 finaaliin
02.10.15 Soiva metsä Lasten kirjasunnuntaissa
01.10.15 Reetta Meriläinen kertoo kirjastaan Tytön tie
25.09.15 Ohjelmamme Helsingin kirjamessuilla
23.09.15 Turun kirjamessujen ohjelmissa Lasten Keskuksen ja Kirjapajan kirjailijoita
16.09.15 Liisa Väisänen aamu-tv:ssä ja radion Kultakuume-ohjelmassa
07.09.15 Liisa Väisänen luennoi symboleista Kryptassa
07.09.15 Herkän vatsan ruokavinkkejä Huomenta Suomessa
04.09.15 Reijo Laatikaisen ravintoneuvoja Puoli Seitsemän -ohjelmassa
01.09.15 Tommy Hellsten, ajankohtainen vieras tv:ssä
24.08.15 Antti Ruuskanen lausui Jukka Itkosta.
21.08.15 Oscar- ja ALMA-palkitun Shaun Tanin kirja vihdoin myös suomeksi
17.08.15 Hannele Törrönen Toisenlaiset äidit -tapahtumassa 17.8.
04.08.15 Kiveen hakatut -sarjan uudet jaksot
12.06.15 Liisa Väisänen ja kiehtova symbolien kieli
10.06.15 Reijo Laatikainen kertoo Herkän vatsan valinnoista
05.06.15 Jari Ehrnroothin ajankohtaisia ajatuksia hyvinvoinnista
29.05.15 Kirjapajan syksyn nimiä mm. Reetta Meriläinen, Tommy Hellsten, Liisa Väisänen, Soili Poijula, Mirja Sinkkonen, Reijo Laatikainen ja Jaakko Heinimäki
29.05.15 Lasten Keskuksen syksyssä kotimaisia huipputekijöitä ja Shaun Tania ensimmäistä kertaa suomennettuna
25.05.15 Camilla Pentille Rudolf Koivu -kunniamaininta
25.05.15 Reetta Meriläinen Ylen kantapöydän vieraana
13.05.15 Teemu Ratinen Kultakuumeen lähetyksessä ke 13.5. klo 15.05
11.05.15 Kirjapajan kirjailijoita Kouvolan kirkkopäivillä
24.04.15 Syksyn luettelot ovat ilmestyneet
22.04.15 Keskustelua sanataiteesta Kultakuumeessa
16.04.15 Turun Pienessä Kirjapuodissa keskustellaan rakkaudesta
01.04.15 Tommy Hellsten kiirastorstaina Agricolan kirkossa
01.04.15 Armenian kansanmurhan alkamisesta 100 vuotta
19.03.15 Hannele Törrönen Inhimillisessä tekijässä
19.03.15 Parisuhdeasiaa
13.03.15 Kalevi Virtasen Seitsemän etappia -keskustelusarja on edennyt kilvoitteluun, häpeään ja petokseen
10.03.15 Hoivataistelusta keskustellaan Eduskunnan kansalaisinfossa to 19.3. klo 10-12.
06.03.15 Galileo tyrmässä -teoksen julkistaminen Areiopagin seminaarissa
27.02.15 Jukka Itkosen Terveisiä Kalevalasta mukana Kalevalan päivän koko perheen konserttisarjassa
19.02.15 Kirjailijoitamme tv- ja radio-ohjelmissa
05.02.15 Jari Ehrnrooth saarnasi ansiottomasta armosta
29.01.15 Katri Kirkkopellon töitä esillä Turussa ja Kotkassa
21.01.15 Educa-messuilla vahvasti mukana
20.01.15 Kirjauutuuksia kirkon kasvatustyöhön
13.01.15 Hyvän tiedon omena -palkinto Taina Kinnuselle
13.01.15 Jussi Makkonen Huomenta Suomessa
17.12.14 Isän poika -lastenkirja kiinaksi
17.12.14 Hannele Törrönen vieraana Ajankohtaisessa kakkosessa
11.12.14 Hunsvotin evankeliumia päivän mietelauseina
26.11.14 Riikka Juvosen töitä esillä Turussa
20.11.14 Laura Kolbe ja Yläluokka-kirja esillä
19.11.14 Mielenterveysmessut 2014
12.11.14 Sitä parempi soppa -kokkailua Helsingin keskustan Stockmannilla
06.11.14 Olga Orava ja metsän salaisuus Finlandia Junior -palkintoehdokkaaksi
04.11.14 Uusi avaus peruskoulun oppimateriaalimarkkinoille
27.10.14 Lasten katekismus yleisöäänestyksen voittaja
27.10.14 Varpaille-kirja Kanava-tietokirjapalkinnon finaalissa
20.10.14 Millainen on suomalainen yläluokka?
07.10.14 Vuoden kristillinen kirja -finalistit valittu
06.10.14 Pauliina Kuokka Teemu Laajasalon ohjelmassa
26.09.14 Keskustelun avaus Laura Kolben kirjasta Yläluokka
25.09.14 Kirjapaja ja Lasten Keskus Helsingin kirjamessuilla
16.09.14 Kirjapaja ja Lasten Keskus vahvasti mukana Turun kirjamessuilla
11.09.14 Mikko Heikan kirja Eduskunnan kirjaston viikon kirjana
04.09.14 Studio 55, vieraana Katriina Järvinen
29.08.14 Teologia - huippututkimusta vai pseudotiedettä? otsikoi Horisontti-ohjelma
29.08.14 Mari Moilanen kokkaa livenä Helsingin Ruoholahdessa
22.08.14 Katriina Järvinen puhuu kirjastaan aamu-tv:ssä
18.08.14 Katriina Järvinen Kultakuumeen vieraana
06.08.14 Katriina Järvinen keskustelee uudesta kirjastaan Kaikella kunnioituksella
04.08.14 Hannu-Pekka Björkman lukee Yle Radio 1:n iltahartauksia
03.06.14 Chris Haughton vierailee Mikkelin 10. kuvitustriennalessa
16.05.14 Hannu-Pekka Björkman Riston Valinnassa
12.05.14 Ohjelmasarja Raamattujen salakuljettamisesta
05.05.14 Outi Heiskasen grafiikkaa ja Jukka Itkosen runoja Bulevardi 7:ssä
20.04.14 Irja Askola konserttivieraana Kantapöytä-ohjelmassa
11.04.14 Liisa Vihmanen Kultakuumeessa
07.04.14 Liisa Väisänen Puoli seisemän -ohjelmassa
03.04.14 Annukka Laineella näyttely Sofiassa
28.03.14 Kaisa Karirantaa haastattelee Teemu Laajasalo
18.03.14 Merja Tuominen-Gialitaki Pienessä kirjapuodissa
18.03.14 Korjaamon kirjamarkkinat 29.-30.3.
12.03.14 Irja Askola Stradassa
11.03.14 Juhani Mattila aamutv:ssä
10.03.14 Anneli Vainio Studio55:ssä
28.02.14 Kustannustoiminta esittäytyy
30.01.14 Hannu-Pekka Björkman helmikuun kirjavieraana Stoassa
27.01.14 Juhani Mattila: Herkkyys ja sosiaaliset pelot Arkadiassa
27.01.14 Viikon teoksena Verkkaisuuden filosofiaa
08.01.14 Mirja Sinkkonen äitisuhteesta Radio Puheessa
02.09.11 Hyvät seurakunta-asiakkaat